Geslaagd sneeuwballentoernooi 2022

Op woensdag 28 december werd de 23e versie van het recreatieve Peelpush-Sneeuwballentoernooi gespeeld in sporthal De Körref. Na twee corona-jaren was dit keer de bezetting met 18 teams volle bak!

Op het einde van de avond veroverde het team van Boshover Bulls de eerste plek door in de finale in een spannende strijd KK & Lowietje met 2 punten te verslaan. Ff weg van de Boerderij 2 eindigde als 3e door de kleine finale te winnen van familieteam De Bongo’s.

Het ‘Sneeuwballen gooien’-kampioenschap 2022 via het spel ‘Back to basic’ was een prooi voor het team Enkes, terwijl het team van brandweer Meijel, Roetvrééters, van de toernooileiding de ludieke ‘Kraak-prijs’ toebedeeld kregen.

Met dank aan alle deelnemers voor de sportiviteit en de gezelligheid, kan de datum voor de versie van 2023 al in de agenda genoteerd worden: zaterdag 30 december!

Iedereen 5 wedstrijden, dus meer dan anderhalf uur volleyballen: beter kun je niet uitbuiken tussen Kerst en Nieuw!