Dames 1 houdt 3 punten in eigen huis

Op zondag 13 maart stond de thuiswedstrijd tegen Draisma Dynamo Apeldoorn op het programma.

Dynamo is als nieuwkomer het seizoen wat aarzelend gestart maar heeft in de loop van de competitie haar draai aardig gevonden. Nek aan nek met Peelpush wordt er gespeeld voor een plek in de Play-offs (voor nr. 1 t/m 9) die al over enkele weken zullen starten.

Peelpush begon de wedstrijd erg sterk en won de eerste twee sets met overtuiging (25-18 en 25-14). In de derde set leken de rollen eerder omgedraaid. Er werden onnodige fouten gemaakt aan de kant van Peelpush, waardoor Apeldoorn goed in de wedstrijd begon te komen. De derde set werd dan ook verloren met 19-25. In de vierde set werd het tijd voor Peelpush om de drive en het enthousiasme van de eerste twee sets weer op te pakken. Dat lukte en de vierde set werd gewonnen met 25-15.

3-1 winst voor Peelpush, waardoor we weer een stapje dichterbij de Play-offs zijn gekomen.

Wil je de wedstrijd terugkijken? Dat kan hier: Peelpush DS 1 vs Draisma Dynamo DS 1 – Volleybal competitie – Volleybal.nl

Komende zondag 20 maart staat de volgende thuiswedstijd op het programma tegen Team22 (Arnhem) om 15:30 uur in Sporthal De Körref Meijel. 

 

Meest recente berichten

Nieuws Categorien