Peelpush D1 – Dynamo

Zondag 12 maart stond onze eerste thuiswedstrijd van de B-poule tegen Draisma Dynamo 1 op het programma. Voorafgaande wedstrijden waren we erg gewaagd aan elkaar dus dit beloofde wederom weer een spannende wedstrijd te worden.
De eerste set keken we al snel tegen een achterstand aan. We kwamen wel steeds dichtbij, maar Dynamo bleef druk zetten waardoor het ons niet lukte om hun in te halen. We verloren deze set dan ook met 22-25.
De tweede set begonnen we beter. Er werden meer ballen van de grond gehaald en dit keer konden wij ook meer druk zetten. We verdedigden veel ballen en speelden tactische tikballetjes waar de tegenstander veel moeite mee had. Mede door het enthousiaste publiek wonnen we deze set met 25-18.
De derde set liepen we al snel achter de feiten aan. We hadden moeite om het blok te sluiten waar de tegenstander handig gebruik van maakte. We verloren deze set dan ook met 17-25.
Snel vergeten en door! En dat deden we 💪in de vierde set pakten wij al snel de leiding. Goede aanvallen, service druk en verdediging zorgde ervoor dat wij een ruime voorsprong hadden die wij niet meer afgaven en sleepten we de set met 25-18 binnen.
De vijfde en beslissende set begon. Hoewel we goed van start gingen konden we dit niveau niet vasthouden. De energietank leek leeg en we verloren deze set dan helaas ook met 8-15.
Helaas net niet… Desondanks nemen we een puntje mee uit dit duel en zijn we gebrand om een goede trainingsweek neer te zetten en volgende week weer te gaan knallen om 15.30 uur in onze eigen Korref tegen Voltena dames 1!!