Meiden A 2e beste van Nederland

Afgelopen zaterdag 8 april zijn de Meiden A tweede geworden van Nederland, tijden het NOJK (Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen). De wedstrijden werden gespeeld in de Piushof in Panningen.

Nadat de meiden de eerste wedstrijd in de poule met 0-2 verloren van Sliedrecht Sport Meiden A hadden de meiden niet meer gedacht dat ze aan het einde van de dag in de finale zouden spelen. Smiddags wonnen de meiden namelijk nog tegen VC Sneek MA en TiMaX/DeVoKo MA, beide poulewedstrijden werden met 2-0 gewonnen door Peelpush, waardoor ze in de halve finale stonden tegen Rivo Rijssen. De halve finale werd met 25-22 en 25-21 gewonnen en de meiden mochten zich opmaken voor de finale tegen SV Dynamo Apeldoorn MA. De eerste set van de finale werd door Peelpush gewonnen met 25-17 en het kampioenschap kwam steeds dichterbij… maar helaas werd de tweede (21-25) en ook de derde set (6-15) verloren en ging de winst naar Apeldoorn.

Peelpush werd tweede beste van Nederland! Een super knappe prestatie waar we als club enorm trots op zijn! Meiden, Angelique en Johan, van harte gefeliciteerd!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien