Peelpush D2 neemt vanuit Rijswijk 5 puntjes mee naar Meijel!

Zo doet een dino die met 4-0 wint!
Na een lange rit vanuit het niet zo zonnige zuiden arriveerden we in de koude sporthal. De sfeer was goed, maar de temperatuur in de hal had zeker wat warmer gekund. Na wat geruzie over de starttijd van de wedstrijd begonnen we om 19.15 uur.

Je zou denken dat we genoeg tijd hadden om fris en fruitig aan de wedstrijd te beginnen, maar niks was minder waar. Na wat eigen fouten hebben we als een diesel de eerste set na een goede service reeks van Fenne binnen weten te slepen met 25-22.

In set 2 lieten we goed spel zien. Al vrij snel kwamen we op een voorsprong van 10-2. Eefke maakte haar comeback in deze set. Sanne had haar pijlen gericht op de rechtdoor, hier heeft ze zo’n 15 ballen neergelegd. Twee keer knipperen en de set was voorbij, 25-11!

In de derde set kreeg de tegenstander tips vanuit de tribune. Dat heeft ze niet naar setwinst geholpen, want ook deze set wonnen we met 25-17. Oh ja, leuk feitje; Beaudine vond in deze set dat de tegenstander niet goed in haar blok sloeg, volgende keer beter.. 😉

De winst is binnen, maar we nemen geen genoegen met 4 punten, dus ook de laatste set wordt binnengesleept met 25-19. Zo vertrokken we met 5 puntjes weer terug naar huis!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien