Peelpush dames 2 pakt volle buit tegen Hovoc!

Peelpush – Hovoc

Afgelopen zaterdag stond de allereerste wedstrijd op het programma. We waren gebrand om het goede spel van de afgelopen weken door te trekken naar deze week.

We begonnen helaas zonder Dees, Ies en Eef maar we wilde de dames zeker een mooie wedstrijd bezorgen. Maar dit ging even anders dan we hadden gedacht.

We begonnen fel aan de wedstrijd maar we merkten al gauw dat het geen makkelijke wedstrijd ging worden. Hovoc stond sterk te spelen en wij liepen een beetje achter de feiten aan. We liepen dan ook tegen een kleine achterstand aan. Aan het einde van de set konden we de set naar ons toe trekken. Hopen dat de tweede set wat beter gaat!

De tweede set begonnen we sterk. Maar ook hier liepen we al weer gauw tegen een achterstand aan. We konden ons eigen niveau niet omhoog tillen waardoor onze foutenlast groter werd. Gelukkig stond ons kanon Noa aan en kon zij de ballen er in rammen. (Nee er zijn geen gewonden gevallen). Aan het einde van de set begonnen we weer wat beter te spelen waardoor we ook deze set naar ons toe trokken.

De derde set vergeten we maar snel. We kwamen op een 7-1 achterstand en alles ging even mis. We maakte veel eigen fouten en maakte het de tegenstander te makkelijk. Yannah kwam erin op de dia en stond heerlijk te ballen daar. Verborgen talent?
We hadden geen moment het idee dat we dit gingen afgeven dus we hebben ons lekker teruggevochten en wonnen deze set met 25-22.

De laatste set konden we ineens weer volleyballen. We kwamen al snel op een voorsprong en hebben deze niet meer afgegeven. Wat heerlijke blokjes van Mirn en beaudine konden zeker niet ontbreken. We winnen deze set dan ook overtuigend met 25-15.

Komende week spelen we tegen Rijswijk. Dus als je niks te doen hebt? Kom dat zien!