Zaterdag 21 september ’24: Kick off seizoen Peelpush jeugd i.c.m. met selectieleden D1 en D2 en H1

KICK OFF Peelpush jeugd i.s.m. selectieleden – Nieuwe Teamfoto’s + verkopen Grote Clubactie loten
Het nieuwe “competitie” seizoen (2024-2025) staat op het punt te beginnen. De eerste grote en gezamenlijke activiteit van de gehele jeugd tezamen met de selectieteams staat gepland op Zaterdag 21 september 2024, van 9.00 t/m 13.00 uur.

Deze dag willen we al onze jeugdleden verwelkomen in sporthal de Korref. We zijn dan voor het eerst samen met onze nieuwe teams, coaches. De jeugdteams tezamen met selectieleden Dames 1 en 2 + Heren 1 gaan er samen op uit om zoveel mogelijk Grote Club Actie loten te verkopen en
tevens zullen ze met elkaar een trainingspartijtje spelen om zo elkaar dit seizoen beter te leren kennen en aan te moedigen.

Tevens worden er deze dag foto’s gemaakt voor op de website, we hopen en gaan er dan ook van uit dat ieder jeugdlid en coach deze dag aanwezig kan zijn in zijn of haar wedstrijdtenue. Zorg ervoor dat je omgekleed en wel (In wedstrijdtenue + coach shirt) klaar zit om 9.30 uur op de tribune in de wedstrijdhal van Dames 1 + 2 en Heren 1 Voor het maken van deze teamfoto’s is een strak tijdschema opgesteld, waar hopelijk aan kan worden voldaan. Daar omheen zullen de teams tezamen met hun selectieleden volleyballen op velden welke voor de teams klaar staan. Voor of na de foto’s gaan we als teambuilding event samen Meijel Dorp in waar ieder team samen met coach en selectieleden langs de deuren gaan voor het verkopen van loten van de Grote Club Actie. Omdat we het weer niet kunnen voorspellen en we bij voorkeur in clubshirts door het dorp lopen, adviseren we om kinderen een trainingspak mee te geven, mocht het te koud zijn.
Teams krijgen een tasje met loten + boekjes of gebruik QR code (voor familie en straat verkoop) mee en tevens de wijk (straatnamen) waar zij gaan verkopen.
Het geld dat we ophalen, 3 euro per lot waarvan 2,40 euro geheel ten goede komt aan nieuwe volleyballen voor de Jeugd. Meijel is reeds geïnformeerd dat Peelpush op 21 september loten komt verkopen, middels een bericht op de website, facebook, Instagram van Peelpush en Meijel24.
Na zo’n uur wandelen komt ieder team weer terug in de hal, om samen het resultaat te berekenen en te genieten van iets lekkers als dank voor het harde werk.

Dagindeling:

09:00-09:30 Binnenkomst teams, omkleden in wedstrijd tenue (Deze zijn 5 sept uitgegeven)
09:30 Samen klaar zitten op de tribune onder in de grote nieuwe hal – Speech Jeugdbestuurslid
09:45 Start maken van foto’s of activiteit – check welk veld je team staat
– Foto’s teams met coach
– Volleyballen samen met de selectiespeler(s)
– Grote Clubactie rondgaan door de straten,
12:30 Terugkomst. Traktatie (Ranja en Chocolade)
12:30 – 13.00 Einde activiteit

Tot snel in de sporthal en een sportief seizoen gewenst,
Jeugd Commissie Peelpush

Meest recente berichten

Nieuws Categorien