Wedstrijdverslag Dames 1 vs Eurosped

Op 17 november stond onze doordeweekse thuiswedstrijd op het programma.

Na een 0-3 nederlaag van vorige week waren we gebrand om te gaan knallen vandaag tegen Team Eurosped!

Set 1:
Door een goede servicedruk kwam Peelpush  al snel op een 9-2 voorsprong. Deze voorsprong konden we gedurende de eerste set goed vasthouden. Eurosped bleef steeds op minimaal 4 punten achterstand. Op een stand van 20-16 maakten we een serie van 5 punten achter elkaar en zo sleepten we de eerste set binnen met 25-16!

Set 2:
In deze set kwam Eurosped op een stand van 9-9 op gelijke hoogte, maar dit was niet voor lang. Peelpush nam de leiding en kwam zo op een 18-12 voorsprong. Uiteindelijk werd ook de tweede set gewonnen met 25-20!

Set 3:
Even kwam Eurosped op een kleine voorsprong 5-7, maar Peelpush bleef steady spelen en daarom werd ook de derde set gewonnen met 25-17!

Een 3-0 WINST dus!!!

Zaterdag staat alweer onze volgende wedstrijd op het programma. We spelen dan om 20.00 uur uit in Zwolle.