Verlies in eigen körref

Zondag 20 maart stond de thuiswedstrijd tegen Team22 op het programma. Met nog maar 1 verlies dit seizoen staat Team22 op de eerste plek in het competitie.

In de eerste set ging Team22 direct fel van start. We werden goed onder druk gezet in de pass waardoor we niet tot goede aanvallen konden komen. Al snel werd er een time-out aangevraagd. We waren niet scherp genoeg en er vielen onnodige balletjes op de grond. Helaas konden de time-outs en dubbele wissels het spel niet meer omdraaien en was de set al snel afgelopen. 12-25 voor Team22.

De tweede set starten we met een voorsprong. Met lange rallys die de ene keer door Team22 en de andere keer door ons werden gewonnen ging het lang gelijk op. Zo’n rally winnen geeft toch altijd een goede boost om weer vol in de energie door te gaan. Na een aantal goede verdedigende acties en een doortikbal van Lieke stond het 16-17. Hierna was het vooral Team22 die nog de punten maakten. Met een 19-25 ging ook deze set verloren.

De derde set liepen we al snel tegen een achterstand aan. We herpakte ons nog goed en kwamen terug tot 14-15 met onder andere een goed service serietje door Anette, werd er aan de andere kant een time-out aangevraagd. Helaas liep Team22 verder uit en via een 14-19 werd het al snel 21-24.

Helaas een 0-3 verlies. Op naar komende week. Komende zaterdag speelt Peelpush de volgende wedstrijd, uit tegen Apollo om 20.00 uur.