Tweede zege voor de dames van Peelpush

Na het 3-0 verlies tegen Eurosped, waar we 2 sets enorm dicht bij de setwinst zaten, stond zaterdag 2 november de thuiswedstrijd tegen Alterno op het programma. Vooraf werd al duidelijk dat het een vechtwedstrijd zou worden.

Peelpush kwam in set 1 goed uit de startblokken. Met een goede servicedruk van Peelpush en met de hulp van Alterno die veel fouten maakten ging set 1 vrij gemakkelijk naar Peelpush met 25-9. Uit het verleden wisten we dat set 2 helemaal anders kan verlopen. Het was dus zaak om in het nu te blijven spelen en te focussen op onze eigen taken. Bij Alterno ging de foutenlast omlaag en Peelpush kreeg het met name op het einde van de tweede set niet meer voor elkaar de punten te scoren. De dubbele wissel werd nog ingezet om de boel om te draaien maar helaas mocht dit niet baten en ging set 2 verloren met 17-25.

Set 3 wordt anders aangepakt, Jody en Anouk nemen samen de pass voor hun rekening en hebben dit samen uitstekend opgepakt. Halverwege set 3 wist Lieke Claire goed te vinden en Claire wist alle ballen te scoren, of dit nu aan het net was of achter de 3 meterlijn dat maakte voor Claire niets uit. Alles ging erin! Hiermee gaat set 3 naar Peelpush met 25-19.

In de laatste set werd dit goed doorgezet. Waarbij Manouk en Suzanne er samen voor zorgden dat de blokkering goed dicht zat, en nog wat spectaculaire verdedigingsacties lieten zien. Dat het een vechtwedstrijd zou worden wisten we vooraf al. Voor elke bal werd gegaan, dit resulteerde erin dat Lotte over de reclameborden struikelde om de bal te redden. Na een spannende slotfase maakt Peelpush de wedstrijd af met 25-22.

3-1 winst voor Peelpsuh dames 1! We kunnen weer tokken want de tweede winst is een feit!

Deze week gaan wij ons opmaken voor alweer de 6de wedstrijd van het seizoen. We spelen namelijk om 20.00 uur in Borne tegen Apollo 8. We kunnen jullie support goed gebruiken dus hopelijk tot dan!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien