Sliedrecht Sport een maatje te groot voor D1

Als een van de enige mochten we dit weekend weer lekker aan de bak. Meerdere wedstrijden waren afgelast ivm besmettingen maar gelukkig konden wij fit en compleet aan de wedstrijd tegen Sliedrecht beginnen. Zo begon Manouk na een periode van blessureleed voor het eerst in de basis en was de versterking uit dames 2 ook weer van de partij.

Sliedrecht begon geconcentreerd aan de wedstrijd en kwam gedurende de wedstrijd nooit echt in de problemen. Ondanks ons harde werk konden wij zondag niet ons eigen spelletje spelen en Sliedrecht onder druk zetten. Er waren zeker mooie acties maar overall was het niet voldoende en met 12-25, 8-25 en 16-25 werd de wedstrijd uitgespeeld.

Woensdagavond 26 januari maken we de verre reis naar Sneek voor een bekerduel waarin we van plan zijn niet met lege handen terug te reizen.

Zondag 30 januari vervolgen we de competitie met de derby tegen Fast! Volgens de geruchten is publiek dan voor het eerst weer welkom. We kijken er naar uit! Hopelijk tot dan in Sint Anthonis!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien