Selectie Peelpush D1 seizoen 2020/2021 krijgt vorm

Team Peelpush Dames 1 voor komende seizoen begint al aardig vorm te krijgen.

Nu de competitie op een opmerkelijke manier zijn einde heeft gekregen en het besluit is genomen dat de competitie niet wordt uitgespeeld, is het duidelijk dat Peelpush Dames 1 het komende seizoen wederom in de eredivisie uitkomt.

We kunnen met gepaste trots melden dat het samenstellen van het team voor komende seizoen gestaag vordert.

De opengevallen plaatsen door het stoppen van Claire Crijns, Suzanne Cartigny en Eke Denessen kunnen we invullen met een aantal nieuwe speelsters.

Maartje van Gestel (24) komt ons team als spelverdeelster versterken. Na een periode bij Peelpush Dames 2 heeft ze vervolgens bij VC Weert en Volley Tilburg gespeeld.

Ook Annette ter Hedde (26) keert terug. Annette speelde eerder bij VC Weert, Peelpush en Datovoc Tongeren en zal als middenspeelster ons team versterken.

Nog een terugkerende speelster is Laura de Jong. Na een periode in België (Amigos Zoersel) en bij Sliedrecht Sport keert Laura (25) terug als passer-loopster en mag ze weer met haar zusje Anouk samenspelen.

Fijn dat deze speelsters na een periode van afwezigheid de keuze voor Peelpush weer maken.

Tenslotte heeft Imke Blokland (24) gekozen om als middenspeelster de Peelpush-kleuren te gaan verdedigen. Imke heeft onder andere bij Stravoc, VC Weert en VC Velden gespeeld.

Alle nieuwe speelsters: welkom (terug)!

Met de blijvende speelsters Lieke Oomen (spelverdeelster), Manouk Hermans (midden), Celine Keijsers (diagonaal), Lotte van der Horst en Jody Selten (passer-loper), Emma Jenneskens en Anouk de Jong (libero) staat er nu een team waarmee we vol vertrouwen de nieuwe competitie ingaan. Volgens plan start de competitie op 3 oktober. Uiteraard onder voorbehoud van de maatregelen om het Corona virus te bestrijden.

Een hardnekkige voetblessure weerhoudt Laura Bock voorlopig om het volleybal actief te hervatten maar ze zal wel bij het team betrokken blijven. Over de exacte invulling zijn we met Laura in gesprek.

Tenslotte zijn we ook verheugd om te melden dat we met Ivo Saes een tweede data scout in ons team hebben. Ivo zal bij de uitwedstrijden de scouting verzorgen.

Namens Peelpush Dames 1.

René Strijbosch, team manager.

Meest recente berichten

Nieuws Categorien