Peelpush Heren 1 is klaar voor seizoen 2019-2020!

De afgelopen paar weken zijn wij als Heren 1 flink aan de slag geweest om ons voor te bereiden op ons Topdivisie avontuur, en na een aantal oefentoernooien, driekampen en een trainingsweekend kunnen we terug kijken op een intensieve maar nuttige voorbereidingsperiode!

In het weekend van de eerste trainingsweek vond ook direct ons trainingsweekend plaats, waarin we weer even lekker aan elkaar (en aan de gloednieuwe koppies) konden wennen. De week daarna stond het KroonVisser toernooi in Sliedrecht al op de planning! Hier speelden we tegen (in chronologische volgorde, jaja) VV Utrecht (2-0 winst), Dynamo (1-1) en USV Protos (2-0 winst)! Helaas ging onze Emmer tijdens de wedstrijd tegen Dynamo door zijn pootje, maar mocht Fons hem vervangen en deed dit met verve!

Het weekend daarna mochten we thuis aantreden tegen HLB van Daal/DS (die uit dat dorpje vlak bij Maaskantje). Met welgeteld 4 krukken (dus twee paar, u leest het goed) aan de zijkant, maar een hoop fitte mannen in het veld begonnen we de wedstrijd prima! In de eerste drie sets ging het lekker gelijk op, wonnen we de tweede en vervolgden we de wedstrijd door set 4 en 5 te spelen. Deze laatste twee gingen helaas niet zo lekker (of dat het nou aan de vermoeidheid lag..), maar toch weer een hoop goede dingen laten zien, dus wij zijn tevree!

Afgelopen weekend mochten we dan nog afreizen naar het verre Kampen, waar een driekamp(en) met Dynamo en Reflex gespeeld zou gaan worden. Alweer eindigde de wedstrijd tegen Dynamo in een gelijkspel (2-2), en werd de wedstrijd tegen het sterk serverende Reflex verloren (1-3). Dan maar het witbier op tap uitproberen..

Al met al een prima voorbereidingsperiode met leuke potjes en leuke mensen! Aankomende zaterdag beginnen wij met onze allereerste Topdivisiewedstrijd tegen promovendus USV Protos, uit in UUUUU(trecht). Dus als je zin hebt om te rijden, om 17:30 gaat het eerste fluitsignaal!

Oh, en dan nog iets! Normaal gesproken zou er een stukje komen over de nieuwelingen, want het zijn er maar liefst 5 (!). Maar wij denken dat het veel leuker is om ze live in actie te bekijken, en ze daarna te spreken in de kantine! Onze eerste thuiswedstrijd is namelijk op zondag 29 september om 15:30 tegen Kenders Bouw-Dio/Bedum!

 

Zien jullie dan!

één voor allen, allen voor één!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien