Peelpush Dames 1 klaar voor het volgende seizoen

Geen idee of het een unicum in de eredivisie is, maar we zijn erg blij te kunnen melden dat het gehele team het komende seizoen intact blijft om – hopelijk weer met publiek in de sporthal De Körref – volgend jaar in de Eredivisie uit te komen. Onder bezielende leiding van Johan Leenders en zijn staf zullen Lieke Oomen en Maartje van Gestel (spelverdeling), Celine Keijsers en Juul Knapen (diagonaal). Manouk Hermans, Imke Blokland en Anette ter Hedde (midden), Lotte van der Horst, Laura de Jong, Jody Selten en Emma Jenneskens (passer-loper) en Anouk de Jong en Lynn Aerts (libero) ook het komende seizoen de kleuren van VC Peelpush verdedigen.

Johan wordt geassisteerd door Robin van Rijswijck. Karin Mennen blijft de krachttraining verzorgen, William van der Heijden blijft onze fysiotherapeut. René Strijbosch zal als team manager blijven fungeren. Arjan Naus verzorgt wederom de data analyse, Peter Schoeber is de commentator bij de live stream.

Al met al een sterk team dat na een welverdiende vakantie medio augustus start met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Kijk op de Facebook pagina van Peelpush Dames 1 voor het programma van de voorbereiding. De competitie 2021-2022 start in het eerste weekend van oktober.

Meest recente berichten

Nieuws Categorien