Heren 1 weet geen puntje te snoepen in Houten

Na de wedstrijd tegen het ervaren VVU stond afgelopen zaterdag opnieuw een team met ervaren krachten aan de overkant van het net. Taurus H2 beschikt alweer een aantal jaren over de kunsten van wat oud-Heren 1 spelers, die afgelopen jaar dan toch weer een stap omhoog hebben gemaakt. Aan ons de taak om het dit team zo moeilijk mogelijk te maken.

Normaal gesproken nemen we elke set apart om te beschrijven wat er in gebeurde, maar deze keer vatten we heel de wedstrijd in een keer samen. Wat er namelijk duidelijk werd is dat Peelpush een aantal briljante momenten afwisselde met wat knullige fouten en slordig spel. Taurus daarentegen maakte ook fouten, maar kon deze beter herstellen en op die manier beter tot scoren komen. Hoewel de blokkering bij de Meijelnaren prima stond (in totaal 13 killblocks) deerde dat de stieren uit Houten niet.

Het lichtpuntje van de wedstrijd kwam naar voren in set 2, waarin Peelpush de gehele set op voorsprong heeft gestaan. Die voorsprong werd gelukkig niet meer weggegeven en met een minimale voorsprong trokken we deze over de streep. Helaas is 1 set nog steeds niet genoeg voor een punt in onze Topdivisie, dus moesten we het helaas doen met 0 punten.

Aanstaande zondag mogen we ons opmaken voor een wedstrijd in eigen huis. De studentenvolleybalvereniging (lekker woord, kort maar krachtig) Protos komt op bezoek. Zij hebben dit seizoen nog geen punten kunnen pakken en zullen dit met alle macht proberen bij ons. Die puntjes zijn helaas voor hun ook erg kostbaar voor ons, dus zullen we er alles aan doen om ze in ons eigen blauw-gele tassie te proppen! Helaas kan er geen publiek aanwezig zijn door de Coronaregels, maar wellicht zijn er andere manieren om de wedstrijd te aanschouwen.

Tot snel en virtuele groetjes!

‘Eén voor allen, allen voor één!’

Meest recente berichten

Nieuws Categorien