Heren 1 kan geen vuist maken in Amersfoort

Voor de tweede wedstrijd van dit kalenderjaar reisden de mannen van Peelpush af naar Amersfoort. Aangekomen in de (heeeeeeey) Amerena werd de weg gevonden naar de gloednieuwe hal. Een mooie plek om te spelen, nu nog proberen om er punten af te snoepen.

Peelpush startte aan de eerste set en al gauw werd duidelijk dat Keistad dit duel zeer serieus nam. Ze speelden degelijk en slim, wat voor Peelpush de doorslag gaf in deze set. Er werden namelijk weinig ballen écht verdedigd en omgezet in een punt, wat er voor zorgde dat Keistad kon uitlopen naar een comfortabele voorsprong. Deze set ging dan ook verloren met een stand van 25-18 in het voordeel van de Amersfoorters.

In de tweede set leken de rollen omgedraaid. Peelpush speelde met meer overtuiging en Keistad moest de achtervolging inzetten. De Meijelnaren waren ondertussen uitgelopen naar een voorsprong van maarliefst 5 punten. De scheids had in de tussentijd ook al één keer meer dan eigenlijk terecht was (maar wel goed geluisterd naar het publiek) gefloten voor voetfout, maar daardoor liet Peelpush zich niet van de wijs brengen. Uiteindelijk waren het de wissels bij Keistad die zorgden dat ze stukje bij beetje bij kwamen. Uiteindelijk werd het nog erg spannend boven de 20-puntengrens, maar was het wederom Keistad dat aan het langste eind trok. 26-24.

Dit verlies leek hard aan te komen, want in set 3 was de opleving in de tweede set teniet gedaan door Keistad. Peelpush speelde met minder lef dan voorheen, wat voor een zelfde beeld zorgde dan in de eerste set. AVV/Keistad verslapte geen moment en speelde de set netjes uit. 25-16.

Helaas, een 3-0 verlies op vreemde bodem. Deze week steken we de koppen eens goed bij elkaar tijdens de trainingen om uit dit dipje te komen zodat we er aankomende zaterdag volledig voor kunnen gaan tegen Reflex! De nummer 2 van de competitie zal alle punten nodig hebben om in het spoor te blijven van de koploper, maar wij kunnen diezelfde punten hard gebruiken op weg naar handhaving in de Topdivisie. Tijd om alle schroom van ons af te gooien en er kei en keihard in te vliegen tegen de Kampenaren!

‘Eén voor allen, allen voor één!’

Meest recente berichten

Peelpush en Corona

Hoi allemaal het volleybalseizoen gaat weer bijna beginnen!! Echter het coronavirus zwerft

Nieuws Categorien