Dames 1 vs Draisma Dynamo

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Draisma Dynamo dames 1 op het programma. Het doel van vandaag is om met veel plezier en gretigheid de wedstrijd te spelen.

De eerste set zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het gaat steeds gelijk op en blijft tot het einde spannend. Helaas maken we op het einde net te veel persoonlijke fouten en gaat de set naar Dynamo 26-24.

Net niet, maar we gaan de volgende set weer aan de bak. We komen deze set wat moeilijker tot scoren wat ervoor zorgt dat Dynamo de voorsprong neem. Door een mooie service serie komen we weer wat bij. Het lukt ons niet om dit door te trekken en wederom gaat de set naar Dynamo 25-21.

In de derde set starten we met een aantal wisselspelers in het veld. Het begin gaat weer gelijk op. Dan beland Wies op de voet van de tegenstander en kan niet meer verder. Beterschap Wies en hopelijk een voorspoedig herstel! Paula vervangt haar en ondanks dat iedereen baalt van de blessure blijven we vechten als team. We slaan een gaatje door een goede service serie. Deze voorsprong geven we niet meer weg en we winnen met 19-25.

We hebben weer alle kansen. Het lukt ons alleen niet om het niveau van de vorige set door te trekken. Iedereen maakt na elkaar een persoonlijke fout waardoor de set ineens snel is afgelopen 25-15. Dit betekent een 3-1 verlies en gaan we zonder punten weer richting huis.

Dit is balen! Snel de knop om, want volgende week zaterdag 1 april 19:00 staat onze laatste uitwedstrijd tegen Voltena dames 1 op het programma. Tot dan!