Dames 1 verliest van Eurosped

Set 1

We starten fel met onze Paula aan serve, een paar goede ballen en een ketser aan de andere zijde. Helaas komen we daarna ook zelf onder druk te staan in de pass en kunnen we de punten niet afmaken. Door een aantal goede acties van Wies kunnen we een 9-6 achterstand omzetten in 9-9. Vanaf dan loopt Eurosped steeds verder uit. Via 14-9, 17-10 en 19-13 gaat de eerste set met 25-19 naar Eurosped.

Set 2
Nieuwe set, nieuwe kansen. Mede door een killblock van Ilvy staan we 7-8 voor in de tweede set. De score blijft gelijk opgaan, 13-13, 16-16. Ook worden er lekkere middenballen gescoord. We staan voor met 16-17 en daarna 19-21. Vanaf dit moment gaan we als een speer. Celine in de aanval en daarna nog een ace zetten ons op setpoint bij 20-24, na een lange rally pakken we de set met 20-25.

Set 3
In set 3 komen we niet echt op stoom. We kijken al snel tegen een 0-6 achterstand aan. Er volgt een time-out, maar we moeten het spel echt zelf proberen om te draaien. Op 1-8 volgt er al snel een tweede time-out. We moeten nu echt aan de bak. We komen nog aardig dichterbij. Via 16-14 naar 21-18 maar we komen in deze set te kort. 25-19 voor Eurosped.

Set 4
Eurosped start de set met een voorsprong van 8-3. Daarna gaan de punten weer aardig gelijk op maar mede door te veel serve fouten kunnen we niet voorbij Eurosped geraken. Via 11-9, 18-14, 20-18 en 22-22 pakt Eurosped ook de vierde set met 25-22.

Helaas verliezen we de wedstrijd met 3-1. Geen puntjes mee naar het zuiden.

Aanstaande zondag 11 december spelen we onze volgende wedstrijd tegen FAST. Thuis in onze vertrouwde körref.