Dames 1 verliest laatste thuisduel

Zondag 26 januari 15.30 stond de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma voor Peelpush dames 1. Set up 65 kwam op bezoek in Meijel. Vooraf was al duidelijk dat er 3 punten nodig zullen zijn om nog kans te maken op een plekje in de kampioenspoule. Iedereen stond op scherp en zo begon de eerste rally van de wedstrijd ook met een aantal mooie verdedigings acties. Maar ondanks deze start kregen we het al snel moeilijk en keken we tegen een achterstand aan. Het gat kregen we niet meer gedicht en zo ging de eerste set naar de gasten met 20-25.

Op naar set 2, nu moest het gebeuren. En met een aantal mooie ballen door het midden konden we goed bij blijven. Maar Set up wist goed langs ons blok te komen en had de passing goed onder controle. Er moest iets veranderen en dus kwamen Lynn en Juul het veld in. En met een aantal mooie reddingen wisten we terug te komen naar 16-14. Maar helaas bleef het daarbij en ging de set verloren met 20-25.

Gebrand om er een vijfsetter van te maken werd er gestart aan de derde set. Maar al snel bleek dat het vuur in de ploeg miste. Met nog een paar mooie ballen van Claire op de pipe en een gewonnen duwduel van Lieke bleven we tot de 20 nog dichtbij. Maar het spel was te wisselvallig om er een setwinst uit te halen en dus wint set up met 0-3 van Peelpush dames 1.

De pijlen zullen al snel op woensdag worden gericht want dan reizen de dames van peelpush af naar Apeldoorn. Hier zullen we het om 20.00 uur opnemen tegen Alterno dames 1!

Meest recente berichten

Peelpush en Corona

Hoi allemaal het volleybalseizoen gaat weer bijna beginnen!! Echter het coronavirus zwerft

Nieuws Categorien