Dames 1 mocht afgelopen zondag weer tokken!

Een belangrijke wedstrijd stond afgelopen zondag voor ons op het programma tegen Apollo. Belangrijke punten om nog kans te blijven maken op een plaatsje in de kampioenspoule. Met de schutterij en onze supporters achter ons begonnen wij aan de wedstrijd.

Een twijfelachtige start waarin we in de eerste twee sets niet hebben laten zien wat wij in huis hebben. Ons spel was niet zuiver genoeg en hebben wij helaas met 18-25 en 14-25 één puntje aan Apollo mee naar huis moeten geven.

MAAR in de Körref en tegen ons vechtersteam is de wedstrijd pas voorbij als de laatste bal op de grond ligt. In de derde set hebben wij ons teruggevochten als echte Peelfighters. Er was vuur te zien in onze ogen en ons spel verbeterde. We knokte samen voor ieder punt. Onze hardhitters stonden op en scoorde punt naar punt hoog via de handen of hard zodat er gaten in de vloer ontstonden! Een fantastische invalbeurt van ons service kanon en stofzuiger Lynn zorgde dat wij konden uitlopen. De schutterij zag dat wij ook kwaliteiten hebben in het omver schieten van de tegenstander. Wij wisten namelijk na een 0-2 achterstand de wedstrijd te kantelen en een overwinning eruit te slepen! Met setstanden van 25-22, 25-17 en 15-12 winnen wij met 3-2 van Apollo! YES! Het toklied klonk weer in de Meijelse kantine na een interview van onze ster speelster Celine Keijser. Aankomende zaterdag spelen wij tegen Zwolle. Weer een belangrijke wedstrijd waar we weer gaan voor zo’n een onwijs gave teamprestatie!

Supporters bedankt!

Meest recente berichten

Peelpush en Corona

Hoi allemaal het volleybalseizoen gaat weer bijna beginnen!! Echter het coronavirus zwerft

Nieuws Categorien