Dames 1 laat punten in Zwolle liggen

Afgelopen zaterdag avond om 20.00u mochten wij het opnemen tegen de toenmalige nummer 6 van de competitie Regio Zwolle Volleybal. Onze trouwe supporters waren meegereisd naar Zwolle en uiteraard hadden ze de trommels ook meegenomen!

De eerste set begonnen we heel sterk, met name onze serve druk was erg hoog. Zwolle kwam passend in de problemen waardoor we de eerste set ruim wonnen met 16-25. Helaas leek het tij erna gekeerd en kregen zij onze service onder controle. Zwolle ging variëren in de aanval waardoor wij het lastig kregen in de verdediging. Daarnaast waren zij het team die een rally kon afmaken, daarin schoten wij onszelf te kort. De tweede set ging met 25-17 naar de thuis spelers. In de derde set konden we ons helaas niet herpakken na de verloren set. De tegenstander hield ons onder druk en wij kwamen daar maar niet onder uit. De derde set was dan ook snel afgelopen en resulteerde in 25-14 verlies. In de vierde set lukt het ons om aardig bij te blijven, maar helaas waren we niet sterk genoeg om er een vijfde set uit te slepen. We verloren de vierde set met 25-19 en de wedstrijd met 3-1.

Wat vooraf op papier een zeer spannende wedstrijd zou moeten worden liep uit op een teleurstelling. Gelukkig was er ook een gelukje bij een ongeluk. Onze directe concurrenten hebben ook wat puntjes laten liggen waardoor we de aansluiting nog behouden! Op naar een week hard trainen en dan gaan we aanstaande zondag weer knallen tijdens onze laatste thuis wedstrijd om 15.30u in de Körref in Meijel tegen Springendal-Set-Up ’65.