Dames 1 hard onderuit tegen Apollo 8

Afgelopen zaterdag 9 november stond de wedstrijd Apollo 8 dames 1 tegen Peelpush dames 1 gepland. Om 20:00 klonk het eerste fluitsignaal in sporthal de Veste in Borne. In Borne stond het Oktoberfest op het programma. Wij hoopte na de wedstrijd natuurlijk een paar biertjes mee te kunnen pakken om de punten te vieren. Realiteit bleek echter het omgekeerde. Peelpush haalde niet haar eigen niveau en ging met 3-0 (25-17, 29-27 en 25-19) hard onderuit.

In de eerste set startte Peelpush moeizaam en al snel keek het tegen een ruime achterstand aan. Door de goede service en het blok van Apollo 8 kwam Peelpush niet in haar spel en liep het telkens achter de feiten aan. Met een dubbele wissel probeerde coach Wilfred Jacobs het tij nog te keren maar Apollo 8 zette even een tandje bij met haar service en sloeg zo de eerste set binnen (25-17).

De tweede set startte ook met een achterstand. Er miste iets bij Peelpush wat de gehele wedstrijd niet kwam. In het midden van de set wist Peelpush de stand gelijk te trekken en leken we voor heel even dichtbij setwinst. Met een servicewissel probeerde we Apollo 8 nog onder druk te zetten. Maar ondanks een aantal setpoints wisten we de bigpoints niet af te maken. Met 29-27 ging ook de tweede set naar Apollo 8.

Op dit moment wist Peelpush dat er iets moest veranderen. Ze moesten vechten voor elk punt. Dit lukte echter niet en de set verliep hetzelfde als de eerste. Met 25-19 wist Apollo 8 de wedstrijd te winnen.

Na deze zure nederlaag moeten we komende week extra hard trainen om volgend weekend weer goed voor de dag te komen tegen Regio Zwolle! We spelen dan weer thuis op zondag 17 november om 15.30u. We kunnen jullie support goed gebruiken dus hopelijk tot dan!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien