Dames 1 gaat met 3 punten de Kerst in!

Onze laatste wedstrijd in 2019; na een paar teleurstellende wedstrijden werd het tijd om onszelf weer een vertrouwen boost te geven zodat we écht konden gaan genieten van de aankomende kerst.

Afgelopen zondag vertrokken we dan ook weer vol goede energie naar Ede in ons altijd gezellige busje. De wedstrijd tegen het Talentteam stond op het programma. Wat op papier misschien een makkelijke tegenstander lijkt, blijkt in praktijk niet op te gaan. Niet voor niets het Talentteam genoemd weten we dat we altijd voorbereid moeten zijn tegen een tegenstander als deze. Dat lieten ze ons in de eerste set ook meteen merken. Of vooral; wijzelf waren niet fel genoeg om onszelf en de tegenstander te laten zien wie wij zijn. We begonnen schuw aan de wedstrijd, we trokken de lijn door van de afgelopen wedstrijden. Geen lef en niet secuur genoeg. De hele set lang liepen we achter de feiten aan pas in de laatste fase van de set wisten wij de rollen om te draaien en te gaan vechten. We hadden onze energie en vechtlust terug gevonden; 24-26 setwinst.

Wat een fijn gevoel zo’n comeback! Nu doorduwen. En dat deden we; ons spel werd overtuigender en er werden minder fouten gemaakt, Talentteam had niks meer in te brengen. Dit resulteerde in twee eenzijdige sets: 2x 13-25 setwinst! Hiermee was de 3-0 binnen en hebben we eindelijk weer een winst (en 3 punten) erbij kunnen schrijven. Hiermee zijn we ook een plekje gestegen op de ranglijst en staan we dus weer op plek 7! Tevreden met dit resultaat gaan wij nu nog een weekje trainen en daarna genieten van de kerstdiners en vuurwerkgekte!

Voor jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst! Wij hopen jullie weer te zien op zondag 5 januari (2020 :D) in de Körref voor de wedstrijd tegen de koploper!! Let’s go!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien