Teamindeling seizoen 2019-2020

Het (succesvolle) seizoen is bijna afgelopen en daarom zijn wij al weken achter de schermen bezig om de zaken voor het volgende seizoen op orde te maken. Een belangrijk punt is natuurlijk de teamindeling.

Ondanks dat we weloverwogen te werk gaan, kan het gebeuren dat er vragen ontstaan na het zien van de teamindeling. We kunnen gemaakte keuzes toelichten. Om teleurstellingen te voorkomen melden we daarom graag vooraf dat reacties op vragen beantwoord zullen worden in de vorm van een schriftelijke of mondelinge toelichting in plaats van dat het zal gaan om het plaatsen in een ander team. Bij Peelpush heerst er een hele goede sfeer, zijn leden en ouders betrokken en zijn we op en langs de velden sportief in de reacties naar elkaar, scheidsrechter en tegenstander. Ook in eventuele reacties vragen we van ouders en leden dezelfde houding.

Tot slot willen we iedereen verzoeken om eventuele vragen/opmerkingen over de teamindelingen niet bij trainers en/of coaches neer te leggen.
Wij zijn verantwoordelijk voor de indeling die is gemaakt. De trainers en coaches zijn hierbij betrokken geweest en dragen geen eindverantwoordelijkheid.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande toelichting of naar aanleiding van de teamindeling vragen hebben, dan kun je die mailen naar tcjeugd@peelpush.nl.

Eventuele vragen kunnen gemaild worden tot en met zondag 5 mei 2019. Wij verzamelen alle vragen en zullen voor 15 mei met een inhoudelijke reactie komen. (Voor de ABCjeugd wordt deze termijn verlengd tot 25 mei)

Hartelijke groet,

Lion Stammen
Renske Knops
Daphne Verstappen
Rikus Leenders
Angelique Willems

Bekijk hier de nieuwe teamindeling voor seizoen 2019 2020

Meest recente berichten

Nieuws Categorien