Teamindeling BC-jeugd

Na de plotseling onderbreking van het seizoen vanwege de Corona crisis, hebben we gelukkig toch nog een aantal keer kunnen trainen. Ondanks deze plotseling onderbreking van het seizoen is er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Een belangrijk punt is natuurlijk de teamindeling. Voor de B-jeugd is deze inmiddels klaar; voor de C-jeugd vraagt dit nog
wat extra voorbereidingstijd. Daarover aan het einde van dit bericht meer informatie.

Het kan gebeuren dat er vragen ontstaan na het zien van de teamindeling. We kunnen gemaakte keuzes toelichten. Om teleurstellingen te voorkomen melden we daarom graag vooraf dat reacties op vragen beantwoord zullen worden in de vorm van een schriftelijke of mondelinge toelichting in plaats van dat het zal gaan om het plaatsen in een ander team. Bij Peelpush heerst er een hele goede sfeer, zijn leden en ouders betrokken en zijn we op en langs de velden sportief in de reacties naar elkaar, scheidsrechter en tegenstander. Ook in eventuele reacties vragen we van ouders en leden dezelfde houding.

Ook willen we iedereen verzoeken om eventuele vragen/opmerkingen over de teamindelingen niet bij trainers en/of coaches neer te leggen. Wij zijn verantwoordelijk voor de indeling die is gemaakt. De trainers en coaches dragen hierin geen verantwoordelijkheid.

Alle jeugd die vermeld staan onder het kopje C-jeugd traint nog 2x in de zaal. Deze trainingen zijn op donderdag 2 juli en dinsdag 7 juli van 17.30-18.30 uur. De teamindeling van de C-teams zal dan bekend gemaakt worden in de week van 7 juli. Mocht de sporthal niet open mogen per 1 juli dan zullen we met een aangepast programma komen.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande toelichting of naar aanleiding van de teamindeling vragen hebben, dan kun je die mailen naar tcjeugd@peelpush.nl. Eventuele vragen kunnen gemaild worden tot en met zondag 21 juni 2020. Wij verzamelen alle vragen en zullen voor 24 juni met een inhoudelijke reactie komen. Voor de teamindeling van de C-jeugd is de reactietermijn tot 17 juli en komt een inhoudelijke reactie voor 24 juli.

Hartelijke groet,
Daphne Verstappen
Peter Janssen
Rikus Leenders
Frank Bongers
Angelique Willems

C-jeugd
Déniek Jacobs
Zoë Janssen
Gijsje Volmer
Maud Dielissen
Fariba Ebrahimi
Fleur Goossens
Mirte Janssen
Mila van Well
Jessie Verheijen
Kes Heijmans
Lynn Leijsten
Suzanne Goossens
Quincy Gubbels
Rafke Beek
Julia Simons
Jill Cranenbroek
Linde Pellemans
Nienke Joosten
Elke van Lieshout
Tess Manders
Maud Gorts
Maren Verstappen
Aafke Brummans
Julia Cortenbach
Sofie Pellemans
Sara Goossens
Eef Rooijakkers
JB1
Guus Gielen
Sam Verlinden
Maurits Slegers
Jesse Beijers
Valerie Simons
Sterre Cranenbroek
Yente Wullms
Rafke Verspa
MB1
Yara Jacobs
Floor Janssen
Pien Lenders
Gitte Janssen
Yentl Sonnemans
Yannah Janssen
Nina Evers
Jill van Dijk
Pleun Bongers
MB2
Dide de Boer
Sanne Thijssen
Elke Joosten
Jip Hoefnagels
Jitte van den Beuken
Maud Hoebergen
Bente Oomen
Imke Verhoeven

 

Meest recente berichten

Nieuws Categorien