Niveau 1-6 teamindeling seizoen 2020-2021

Na de plotseling onderbreking van het seizoen vanwege de Corona crisis hebben we gelukkig toch nog een aantal keer kunnen trainen. Ondanks deze plotseling onderbreking van het seizoen is er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Een belangrijk punt is natuurlijk de teamindeling. Voor niveau 1-6 is deze inmiddels klaar en in de bijlage te vinden.

Het kan gebeuren dat er vragen ontstaan na het zien van de teamindeling. We kunnen gemaakte keuzes toelichten. Om teleurstellingen te voorkomen melden we daarom graag vooraf dat reacties op vragen beantwoord zullen worden in de vorm van een schriftelijke of mondelinge toelichting in plaats van dat het zal gaan om het plaatsen in een ander team. Bij Peelpush heerst er een hele goede sfeer, zijn leden en ouders betrokken en zijn we op en langs de velden sportief in de reacties naar elkaar, scheidsrechter en tegenstander. Ook in eventuele reacties vragen we van ouders en leden dezelfde houding. Tot slot willen we iedereen verzoeken om eventuele vragen/opmerkingen over de teamindelingen niet bij trainers en/of coaches neer te leggen.Wij zijn verantwoordelijk voor de indeling die is gemaakt. De trainers en coaches dragen hierin geen verantwoordelijkheid.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande toelichting of naar aanleiding van de teamindeling vragen hebben, dan kun je die mailen naar tcjeugd@peelpush.nl. Eventuele vragen kunnen gemaild worden tot en met zondag 14 juni 2020. Wij verzamelen alle vragen en zullen voor 24 juni met een inhoudelijke reactie komen.

We hopen de teamindeling van de ABC jeugd zo snel mogelijk te kunnen presenteren.

Hartelijke groet,
Daphne Verstappen
Peter Janssen
Rikus Leenders
Frank Bongers
Angelique Willems

 

Download hier de teamindeling CMV Jeugd Peelpush Seizoen 2020 2021

Meest recente berichten

Nieuws Categorien