Het Nationale Volleybalkamp 2019

Wil jij vijf dagen heel veel volleyballen, beter worden en ook nog eens ontzettend veel plezier beleven? Dat kan! Helemaal nieuw dit jaar is het Nationale Volleybalkamp. Dit kamp is opgezet in samenwerking met twee van Nederlands meest enthousiaste en bevlogen volleybaltrainers: Bart Schmeits en Ronald Lacroes. Zij zullen jou tijdens deze leuke, afwisselende en intensieve kampweek ontzettend veel tips geven hoe je een betere volleyballer wordt. Ook komen er clinics van topspelers langs, van wie je nog meer aanwijzingen krijgt.

Het Nationale Volleybalkamp is voor iedereen die volleybal heel erg leuk vindt. Je moet minimaal 8 jaar zijn om mee te kunnen doen en maximaal 14 jaar.

Volleybalkamp met overnachting
Als jij een hele week het volleybalavontuur aan wil gaan, dan is dit zevendaagse kamp echt iets voor jou. Met veel leuke activiteiten, zoals een kampvuur en een spannende spooktocht, wordt dit de week van het jaar! We slapen in stoere safari-tenten in de bossen!

7-daags volleybalkamp met overnachting: 399 euro (na 1 juni 439 euro) Zondag 14 juli 16.30 uur tot zaterdag 20 juli 10 uur


Volleybalkamp zonder overnachting

Je kunt er ook voor kiezen om lekker thuis te slapen. Overdag volgen we allemaal hetzelfde programma, waarbij je op leeftijd en niveau wordt ingedeeld.

5-daags volleybalkamp zonder overnachting: 279 euro (na 1 juni 319 euro) Maandag 15 juli 9.30 uur tot vrijdag 19 juli 16.30 uur

Early bird tot 1 juni 2019!
Snelle beslissers hebben voordeel, want tot 1 juni krijg je 40 euro korting op een volleybalkamp.

GROOT NIEUWS!

Matt van Wezel, bondscoach van Noorwegen en meervoudig landskampioen van Nederland, heeft toegezegd een dagdeel een clinic te komen geven. Wauw! En alsof dat niet genoeg is, komt Sophie van Gestel, meervoudig Nederlands beachvolleybal kampioen en tweevoudig olympiër een clinic geven. Dan mag jij al je vragen stellen die je maar kan bedenken, scoor je een handtekening en krijg je tips die je altijd kan blijven gebruiken. Beide zijn nog met een klein voorbehoud, maar mochten ze onverhoopt toch niet kunnen, zorgen we natuurlijk voor soortgelijke vervangers.

Veelzijdig en afwisselend:
meer dan alleen volleybal
Naast het veelzijdige volleybalprogramma is er ook tijd voor veel plezier en andere toffe activiteiten. Zo is er altijd een luchtkussen aanwezig waarop we kunnen spelen en doen we ook andere sporten en sportieve activiteiten. Want volleybal is leuk, maar afwisseling is zeer belangrijk! Uiteindelijk is ongeveer 75% van het programma volleybal en 25% andere activiteiten. De ideale mix voor jouw ideale zomerkamp!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Meest recente berichten

Nieuws Categorien