Jubileumjaar Peelpush van start!

Volleybalvereniging Peelpush uit Meijel is stevig op weg naar haar 50-jarig jubileum. Met als oprichtingsdatum 27 juni 1969 en dus als officiële ‘verjaardag’ 27 juni 2019, gaat de club haar jubileumfeest uitstrijken over de periode januari 2019 t/m juni 2020. Het startschot wordt gegeven op de New Year Party op vrijdag 4 januari a.s.. Op deze verenigingsavond in thuishonk sporthal De Körref staat een nieuwjaarstreffen, een speciale jeugdfotosessie, het vrijwilligerstreffen en de nodige aandacht voor het totale jubileumprogramma op de planning. Aanvang van deze avond voor alle jeugd- en seniorenleden, ouders, sponsoren, supporters en sympathisanten is 19.00 uur.

Speciaal vanwege het 50-jarig jubileum is door clubstylist Johan Leenders een jubileumshirt ontworpen dat in één oogopslag de geschiedenis van de club vertelt. Van de plaatselijke, uit ‘de Peel’ ontsproten vereniging tot het provinciaal en ook landelijk bekend volleybalbolwerk waar Peelpush al meerdere seizoenen voor staat. Op deze avond moeten in ieder geval alle jeugdleden er zijn, al dan niet met hun ouders. Want zij krijgen speciaal op deze avond een jubileumshirt cadeau, waarna een groepsfoto en vervolgens ook de nodige teamfoto’s gemaakt worden.

Specifieke aandacht zal ook uitgaan naar het totale jubileumprogramma, waarvan uiteraard het in ere herstelde Peelpush-buitentoernooi precies in de periode van de eigenlijke jubileumdatum valt. Maar niet alleen op dat moment zal Peelpush knallen! In een tijdsbestek van anderhalf jaar staan er tal van activiteiten gepland die een gouden laagje krijgen. Een jubileumcommissie is al langere tijd bezig te achterhalen wie in al die 50 jaar lid is geweest van Peelpush, om op die manier jong en oud bij de festiviteiten te betrekken.

Diverse landskampioenschappen bij de jeugd, 9 jaar eredivisie voor de dames met internationaal volleybal in Finland en Roemenië, het kampioenschap in de topdivisie van de heren in 2016, en nog vele, vele andere hoogtepunten. Ze krijgen allemaal nog even de juiste aandacht op 4 januari en op alle andere Peelpush-feestmomenten die Meijel op zijn tijd blauw/geel zullen kleuren!

A.s. vrijdag zijn ook alle Peelpush-vrijwilligers van binnen en buiten de club uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligerstreffen, waarbij zoals gebruikelijk ook de vrijwilliger van het jaar onthuld zal worden!
Iedereen die Peelpush nu lief heeft of ooit heeft gehad: vrijdag 4 januari dus om 19.00 uur naar huis toe, naar sporthal De Körref!

Bij de foto:
Deze pentekening uit 1979 geeft de oorsprong van Peelpush aan: ontsproten uit de peel middels de nodige pushes, setups en smashes gegroeid tot landelijk niveau….

Meest recente berichten

Nieuws Categorien