Peelpush zet in op Talentontwikkeling

Jan Slenders, naast Johan Leenders en Angelique Willems, hoofdtrainer bij YD/Peelpush volleybalschool.

Peelpush is blij te kunnen melden dat Jan Slenders de YD/Peelpush volleybalschool komt versterken. Daarnaast zal Jan ook een rol krijgen in de algehele prestatielijn van VC Peelpush Meijel.

Doordat het Regionaal Training Centrum (RTC) Weert gaat stoppen dreigde er een gat te vallen in de opleiding van talentvolle volleyballers/-sters in de regio. Hierdoor ziet de Nederlands Volleybal Bond (Nevobo) een grotere rol ontstaan voor eredivisieclubs voor de opleiding van talenten. Peelpush ziet het als een logische stap om deze ambitie verder in te vullen, daar de YD/Peelpush volleybalschool onder leiding van Johan Leenders en Angelique Willems inmiddels is uitgegroeid tot een begrip voor talentontwikkeling in Zuid-Oost Nederland.

Jan Slenders heeft bij het RTC laten zien dat hij in staat is om talenten verder te brengen, daarnaast heeft Jan in Budel een jong team naar de Topdivisie gebracht. Peelpush is blij dat Jan de YD/Peelpush volleybalschool komt versterken en op deze manier behouden blijft voor de talentvolle volleybaljeugd in Zuid Oost Nederland. Ook Jan licht toe; “Bij het RTC (en daarvoor de NVS en regiotrainingen) heb ik menig jonge volleybalster mogen begeleiden en hun volleybalvaardigheden dermate zien ontwikkelen waardoor ze nu spelen (of hebben gespeeld) op landelijk niveau en bij de nationale jeugdselecties. Zowel als volleyballiefhebber en als trainer ben ik Peelpush enorm dankbaar dat zij het RTC wil integreren in haar huidige volleybalschool YD/Peelpush. Het maken van extra trainingsuren is bij volleybal een must om je volleybaltalent te ontplooien. YD/Peelpush voorziet regionale jeugd in deze mogelijkheden. De hoofdtrainers Johan en Angelique hebben een grote staat van dienst. Ik kijk er naar uit om met deze trainers samen in het veld te gaan staan om zo een bijdrage te kunnen blijven leveren aan de talentontwikkeling voor het volleybal in de regio.“

Heb jij volleybaltalent en wil je hier graag meer mee doen? Schrijf je dan nu in bij de YD/Peelpush volleybalschool en kom verder met jouw talent!

Kijk voor meer informatie op www.ydvolleybalschool.nl

Foto: Jan Slenders in actie bij Ledûb Volleybal (fotodemeus 2014)

Meest recente berichten

Jeugdtrainingen

Beste jeugdleden en ouders, Omdat we een hele tijd niet hebben kunnen

Nieuws Categorien