Peelpush verjaardagsfeest!

Op 27 juni a.s. wordt Peelpush 50 jaar!

50 Jaar volleybal in Meijel: we vieren het uitgebreid tussen 4 januari 2019 (de start) en juni 2020 (de afsluiting).

Eén van de hoogtepunten, zeg maar DE DAG DAT PEELPUSH ABRAHAM WORDT, staat gepland tijdens de 33e versie van één van dé parels van Peelpush: het 33e internationale Peelpush-buitentoernooi op zaterdag 29 juni a.s.

In de bijlage treft u de uitnodiging aan voor dit JUBILEUM-FEEST, waarvoor wij u als lid, ex-lid, ouder, supporter of gewaardeerde relatie van onze vereniging van harte uitnodigen.

Met name de RECEPTIE, die u de mogelijkheid biedt ons jarige bestuur te feliciteren met de bereikte mijlpaal: van dorpsclub tot provinciaal volleybalbolwerk, van regionaal tot eredivisieniveau.

Het 50-jarig jubileum heeft één van onze (beroemdste) ex-leden, Wildlife-kunstenaar Pieter Verstappen, geïnspireerd tot het maken van een speciaal Peelpush-kunstwerk. Direct aansluitend aan de receptie zal dit doek onder zijn aanwezigheid onthuld worden.

Peelpush is één grote familie!
Iedereen die op welke wijze dan ook het huidige dan wel het Peelpush uit het verleden mee vorm heeft gegeven, is welkom! En daar hoort u ook bij! Fantastisch dat we ons jubileumfeest kunnen vieren binnen de informele omgeving van het jaarlijkse buitentoernooi, in de feesttent waar iedereen welkom is. Het moge dan ook duidelijk zijn: WIJ HOPEN DAT WE U DAAR OOK MOGEN BEGROETEN!

Graag tot zaterdag 29 juni,

Jubileumcommissie Peelpush

P.S. Mocht u het woord tot het bestuur willen richten, dan kunt u dit aangeven bij de receptietafel. Wij verzoeken u om maximaal 3 minuten in acht te nemen.

Download de officiële uitnodiging hieronder:

Uitnodiging Jubileum Receptie

Meest recente berichten

Nieuws Categorien