Peelpush seizoen 2020-2021

Ook de volleybalwereld is geraakt door de coronacrisis, maar desondanks heeft VC Peelpush al de nodige stappen gezet richting het nieuwe seizoen.
De succesvolle combinatie Wilfred Jacobs en Johan Leenders als hoofdtrainers / coaches, blijft volgend seizoen werken aan de verdere ontwikkeling van Dames 1.

Johan Leenders zal ook betrokken blijven bij Heren 1 en samen met Angelique Willems blijft ook Dames 2 onder zijn hoede. Daarnaast gaat Johan het technisch kader van Peelpush ondersteunen, dat staat voor ambitie en continuïteit. Johan licht toe: “Met volle overtuiging zal ik me weer gaan inzetten om komend seizoen tot een succes te maken. Het lijkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Peelpush slaagt er ieder jaar weer in om organisatorisch stappen vooruit te zetten wat belangrijk is om geïnspireerd te blijven en uit te zien naar weer een nieuw seizoen. Vooral de samenwerking en verbinding in de hele prestatielijn die de vereniging zo kenmerkt zorgt voor steeds weer nieuwe uitdagingen. Samen met de rest van de staf kijk ik uit naar een succesvolle toekomst”.

Wilfred Jacobs zal naast Dames 1 verder verbonden blijven aan het huidige Meisjes C1 team: “ Ik ben blij om samen met Johan Leenders, Angelique Willems en Karin Sonnemans-Mennen me voor het derde jaar te verbinden aan Peelpush. In de afgelopen jaren ben ik me heel erg thuis gaan voelen bij deze warme vereniging. Net als dit seizoen zal ik volgend seizoen actief zijn als trainer coach van Dames 1, trainer van het huidige meisjes MC1 (volgend seizoen MB1) en de YD Peelpush Volleybalschool. In de combinatie van die 3 rollen hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het verenigingsdoel om een duurzame aansluiting te krijgen tussen de eigen jeugd opleiding en Dames 1 en 2.”

De trainingen van de YD Peelpush Volleybalschool worden wederom ingevuld door Johan, Angelique en Wilfred.
Als Manager van Dames 1 zal Rene Strijbosch de taak van Teun Heldens overnemen en zorgdragen voor een adequate financiële en organisatorische ondersteuning.
Karin Sonnemans-Mennen blijft als krachttrainer verbonden aan de vaandelteams van Peelpush.

Foto: van links naar rechts: Wilfred Jacobs en Johan Leenders. Foto gemaakt door: Wim Simons

Meest recente berichten

Nieuws Categorien