Peelpush neemt deel aan pilot: Nijntje beweegdiploma

De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en Nijntje hebben samen een leuk beweegprogramma voor jonge kinderen ontwikkeld: het Nijntje Beweegdiploma. Met gevarieerde oefeningen en spelletjes leren peuters en kleuters de basis van bewegen en vooral dat bewegen leuk is!

Het Nijntje Beweegdiploma is geschikt voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen krijgen kinderen het Nijntje Beweegdiploma.

In 2021 start een pilotprogramma met gymnastiek-, voetbal-, hockey- en volleybalclubs, waar ook Peelpush aan mee mag doen! Angelique Willems zal deze pilot namens Peelpush gaan uitvoeren en begeleiden. De pilot zal na de meivakantie van start gaan en Peelpush zal dan 10 lessen aanbieden. Mogelijk zullen deze lessen buiten plaatsvinden, omdat binnen nu nog niet mogelijk is ivm de coronamaatregelen. Na deze pilot wordt bekeken of Peelpush dit structureel aan zal blijven bieden. Meer informatie hierover volgt.

Kijk voor meer informatie over het Nijntje Beweegdiploma hier: www.beweegdiploma.nl

Of bekijk onderstaande filmpjes op YouTube:

Het nijntje Beweegdiploma – wat is het precies?

Het nijntje Beweegdiploma – De basis voor de rest van je leven!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien