Peelpush kijkt uit naar volgend seizoen!

In de aanloop naar de spannende ontknoping in de Topdivisie, waarin Peelpush Dames 1 het kampioenschap op zondag 14 april op overtuigende wijze voor zich opeiste, zijn de nodige stappen gezet richting het nieuwe seizoen.

Johan Leenders en Wilfred Jacobs zullen als trainer/coach duo ook de komende jaargang verantwoordelijk blijven voor de technische invulling. Afscheidnemend speelster Karin Mennen (libero) zal samen met hen een rol krijgen in de samenstelling en uitvoering van het krachttrainingsprogramma en blijft daarmee betrokken bij de club. Verder zal Teun Heldens als manager zich blijven inzetten voor de organisatorische ondersteuning.

Ook in de selectie zijn de eerste versterkingen al vastgelegd. Laura Bock en Celine Keijsers zullen samen met een groot gedeelte van de huidige speelsters de nieuwe uitdaging in de Eredivisie aan gaan. Laura en Celine zijn geen onbekenden van de club. Ze hebben beiden een Peelpush-verleden en passen perfect binnen het team en de visie van de vereniging.

Hiermee zijn al in een vroeg stadium belangrijke stappen gezet in het proces voor de verdere ontwikkeling van het team. Aan verdere invulling van zowel de selectie, staf als organisatie wordt hard gewerkt.

Met veel vertrouwen kijkt Peelpush hiermee uit naar volgend seizoen, in het 50-jarig jubileumjaar.

Meest recente berichten

Nieuws Categorien