Nieuwsbrief april 2020

24 april 2020

Aan alle leden van VC Peelpush,

Allereerst willen we iedereen die getroffen is door corona veel sterkte en beterschap wensen. Het zijn zware en bizarre tijden voor iedereen. Als bestuur hopen we vooral dat het goed gaat met jou en met ieder die je lief is. Een bizarre tijd waarin waarschijnlijk ook veel vragen zijn. In deze nieuwsbrief hopen we wat Peelpush-vragen te kunnen beantwoorden en willen we je ook wat positiviteit toesturen door leuk nieuws met je te delen.

Een aantal ‘huishoudelijke’ mededelingen ter informatie:

• Nadat afgelopen dinsdag bekend is geworden dan kinderen onder de 13 jaar weer mogen sporten in de buitenlucht wordt er door de Jeugdcommissie een activiteitenprogramma ontwikkeld. Hierover volgt snel meer informatie!

• Alle teams houden de tassen met wedstrijdtenues THUIS, maar dienen door te geven wat er precies in zit (aantal shirts/broekjes, nummers, liberonummer, maten) en bij wie de tas staat.
o JEUGD: Lonneke vd Heijden, lonneke@ydsecurity.nl
o SENIOREN EN RECREANTEN: Ans Smeulders, anssmeulders@live.nl

• We willen ernaar streven om de nieuwe seniorenteams voor seizoen 2020-2021 half mei te communiceren via onze website www.peelpush.nl

• We denken na over een ludieke manier om onze kampioenen en teams die gepromoveerd zijn toch nog in ’t zonnetje te kunnen zetten. (Heb je een leuk idee? Deel het met ons!) Klik hier voor contactinformatie.

• De contributie blijft vooralsnog regulier doorlopen. Meer info hierover vind je hier op onze website www.peelpush.nl onder ‘over peelpush’ en dan ‘contributie’ (even naar beneden scrollen).

• De voorlopige notulen van de jaarvergadering zijn in te zien en/of te downloaden op onze website via: https://peelpush.nl/informatie/algemeen/

• Het ‘Wine & Dine Foud Feestje’, Jubileum-slotfeest wat gepland stond op 5 juni 2020 bij De Heere van Meijel, gaan we zeker op een later moment nog organiseren.

• Het Peel & Maas Sportgala is verzet naar zondag 27 september 2020 om 14:30 uur in DOK6.

Leuk om te lezen:
Selectie Peelpush Dames 1 seizoen 2020/2021 krijgt vorm
Peelpush Dames 2 na 1 jaar weer terug in de 1e Divisie!

Oproep: Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons!
Ook voor onze sponsoren zijn het moeilijke en onzekere tijden. Daarom doen wij een oproep aan jullie om in deze tijd extra te denken aan onze sponsoren. Een makkelijk overzicht van al onze sponsoren vind je op onze website: https://peelpush.nl/sponsoren/ Scroll er eens doorheen bij de aanschaf van een product of dienst!

Tot slot, stay safe en zorg goed voor jezelf en voor elkaar. En hopelijk tot snel in Sporthal De Körref.

Bestuur VC Peelpush

Meest recente berichten

Nieuws Categorien