Dames 1 wint in Assen na vijfsetter

Set 1:
Vandaag reizen we, met een krappe selectie, af naar het verre Assen om het tegen de nummer 9 Sudosa-Desto op te nemen. We beginnen de eerste set sterk. We geven veel servicedruk en zijn scherp in de verdediging. De servicedruk blijven we behouden en er wordt hard aangevallen. Op het eind wordt het nog even spannend maar wij pakken deze eerste set met 22-25.

Set 2:
Wij beginnen deze set wat moeizaam door eigen fouten, maar pakken de draad weer snel op. We hebben de smaak te pakken en halen alles van de grond en blijven hoge aanvalsdruk druk zetten. Helaas zijn er deze set aanzienlijk wat fouten gemaakt die we niet meer recht konden trekken, Sudosa-Desto pakt deze set met 25-14.

Set 3:
Wij zijn gebrand om deze set te winnen en dat is te merken aan de energie, alles wordt verdedigd en er wordt een uitstekende servicedruk op Sudosa-Desto gelegd. Maar Sudosa-Desto geeft het niet zomaar weg en vecht zich ook weer terug in de set, het gaat gelijk op. Het einde van de set gaan beide teams gelijk op maar helaas is het Sudosa-Desto die deze set binnensleept met 25-22.

Set 4:
Net zoals in set 3 pakken we een voorsprong in het begin van de set. Aan beide kanten wordt hard gevochten maar Peelpush behoudt de voorsprong. En ja ja Peelpush heeft een hoge aanvalsdruk en blijven gaan voor elke bal. We winnen deze set met 18-25 wat leidt tot een tussenstand van 2-2 in sets.

Set 5:

De laatste set! Het gaat meteen vanaf het begin weer gelijk op. Peelpush is scherp aan het net en blijft service en aanvalsdruk houden. Wij blijven strijden voor ieder punt en dat wordt beloond met een voorsprong van 4 punten :). Het wordt nog spannend aan het einde van deze set maar wij maken deze set af met 2 kill blocks. We winnen deze set met 15-17!

Het was een moeilijke wedstrijd maar toch gaan wij met een 3-2 overwinning op zak terug naar Limburg.

Onze volgende wedstrijd is donderdag 22 december 19:30 uur tegen Fast.