Corona Check in Sporthal De Körref Meijel

Corona check in Rabo Sportcafé en bij wedstrijden Dames 1

Beste leden,
Zoals jullie weten gelden vanaf gisteren, zaterdag 25 september, de nieuwe maatregelen die passen bij het Corona beleid van de overheid. We mogen gelukkig weer alles doen in de sporthal en het is niet meer nodig om 1.5m afstand van elkaar te houden. De enige maatregel die wel nog van toepassing is, is de Corona check in ons Rabo Sportcafé (onze kantine) en bij de wedstrijden van Dames 1.

Bij de wedstrijden van Peelpush Dames 1 zal bij de entree een corona check gedaan worden.

De kantine valt officieel onder de horecawet en we zijn dus verplicht om daar een controle uit te voeren. Alleen bij volledige vaccinatie, recente genezing en een negatieve test mag je de kantine betreden. Kun je dit niet aantonen dan is het helaas niet mogelijk om in de kantine plaats te nemen. Een drankje of een hapje afhalen en elders nuttigen mag wel.

Wanneer er vanuit de gemeente en veiligheidsregio controle is en blijkt dat wij het niet op orde hebben, kunnen wij een fixe boete krijgen en in het ergste geval zelfs onze horecavergunning verliezen en moeten wij het Rabo Sportcafé sluiten.

Wij vragen alle leden om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Wij zullen als club geen politieagent gaan spelen, maar we verwachten wel dat je altijd een groen vinkje kunt laten zien als je plaatsneemt in het Rabo Sportcafé. Helaas moeten we het hier voor nu mee doen en we hopen dat de regels snel weer versoepeld gaan worden.

Pak je verantwoordelijkheid en samen gaan we er een top seizoen van maken.

Bestuur VC Peelpush

Meest recente berichten

Nieuws Categorien